olen parkinsonist

Jaga oma mõtteid ja kogemusi, küsi nõu, anna nõu
Eve

Re: olen parkinsonist

Postitus Postitas Eve »

Kas on võimalik, et parkinsoni diagnoos pole õige ja tegelikult sclerosis multiplex?

Algaja20

Postitus Postitas Algaja20 »

Tere!
Olen siin esmakordselt, paistab et tihedat suhtlust ei toimu. Siiski tunnen huvi milliseid alternatiivseid tervise mõjutamise meetodeid tablettide kõrval olete kasutanud ja millised on olnud tulemused?
Näiteks USAs soovitatakse keto-dieeti. Võimalikult vähe süsivesikuid, rohkem rasvast.
Üks teine uurija küsitles 2000 diagnoosiga inimest nende söögiharjumuste kohta aru saamaks miks mõnedel kulgeb haigus aeglasemalt kui teistelt. Selgus, et nt. kanaliha eelistajatel on kehvemini läinud.

Ise olen diagnoosiga elanud 4 aastat, hetkel liigun normaalselt, käin tööl.

HIngerahu!

samui

Postitus Postitas samui »

Kui tehisintellekt suudab luua täiusliku fännikirjanduse loo või turundusstrateegia, siis kas me väärtustame seda vähem, teades, et selle taga pole inimese elukogemust? Kas tehnoloogia on lihtsalt järjekordne tööriist loovuse laiendamiseks (nagu oli omal ajal fotokaamera) või ähvardab see muuta meie kultuuri ühetaoliseks ja "hingetuks"? Kuidas leida tasakaal masina efektiivsuse ja inimese ainulaadse vaatenurga vahel?

Sceptre

Postitus Postitas Sceptre »

Tehisintellekti loodud sisu võib tunduda vähem väärtuslik, kui teame, et selle taga puudub inimlik kogemus ja emotsionaalne sügavus. Samas ei pea tehnoloogiat nägema ohuna – see võib olla võimas tööriist, mis aitab loovust laiendada ja ideid kiiremini arendada. Nagu fotokaamera omal ajal, ei asenda see inimest, vaid muudab loomise viise. Oht tekib siis, kui sisu muutub liiga ühtlaseks ja kaob isikupära. Tasakaal peitub koostöös: inimene annab tähenduse ja vaatenurga, tehnoloogia toetab teostust. Lisainfo: https://kasiinod-eestis.ee/

Vasta